Chalets - Loghouses

Chaletbouw - Finse woningen

U bent bij ons aan het juiste adres voor uw aankoop van een chaletgebouw. Omdat Van Hauwaert samenwerkt met de beste firma’s, kunnen wij uw woning tot in de puntjes afwerken. Zo zorgen wij ervoor dat u bij ons terecht kan voor een totaalpakket.

U kan dus bij ons onder meer terecht voor grondwerken, dakbedekking in dakpannen, sneldek of zelfs een rieten dak. Ook voor alle elektriciteit- en wateraansluitingen, vloeren, parketvloeren, keukens of badkamers moet u niet verder zoeken. Alles kan bij ons gekozen worden of via een firma waarmee we nauw samenwerken.

U heeft een keuze uit ruim 70 verschillende types woningen. Al deze types zijn standaardmodellen, wat wil zeggen dat we de woning voor u nog verder kunnen personaliseren. Indien u een bepaald model / type als woning zelf uitgekiend hebt, kunnen wij dit samen met u bespreken en uittekenen.

U kan zelf een architect kiezen of u kan kiezen voor een architect van onze firma. We raden natuurlijk één van onze architecten aan omwille van hun ervaring met houten chalets. Het hout dat we gebruiken voor die chalets is van de beste Finse kwaliteit. Er is een mogelijkheid om onze Finse partnerfirma, die ons hout levert, te leren kennen. Ze heeft haar hoofdzetel in Oulu, Finland.

Call me back

Call Me Back

Van Hauwaert Christophe bvba


Posterijlaan 49
8740 Pittem

051 46 76 21
Fax 051 46 76 23
0498 434 160

Realisaties