Poolhouses en houten constructies

Hout kan ook het bouwmateriaal zijn van meer dan je huis alleen. Hout kan ook gebruikt worden voor tal van bijconstructies, zoals voor een poolhouse, een tuinhuis of een carport. De strak, maar toch natuurlijk ogende houten constructie past perfect in uw tuin.

Poolhouses

Poolhouses in hout zijn een stijlvol en bijpassend onderdeel van uw tuin. Een poolhouse hoeft ook niet enkel een sauna te herbergen. Uw poolhouse kan ook een afgeschermd deel opslagruimte bevatten. Zo koppelt u met uw poolhouse meteen het aangename aan het nuttige. Het andere deel kan u bijvoorbeeld gebruiken als sauna, doucheruimte of als plaats voor uw jacuzzi.


Andere houten constructies

De mogelijkheden van hout zijn eindeloos. Of u nu graag een stijlvol tuinhuis, een tuinberging, een tuinkantoor of misschien een carport wil: het is allemaal mogelijk in hout.

Dat hout waarborgt u ook nog steeds van een duurzame aankoop zowel voor u als het milieu. Vraagt u zich af of we ook uw specifieke houten constructie kunnen realiseren? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder.

Call me back

Call Me Back

Van Hauwaert Christophe bvba


Posterijlaan 49
8740 Pittem

051 46 76 21
Fax 051 46 76 23
0498 434 160

Realisaties